Fillo rritjen e biznesit tënd,
TANI

Fillo është një platformë e nisur nga NewCo dhe Numarics, dy biznese zvicerane me partnerë shqiptarë, të cilët duan të kontribuojnë për komunitetin e tyre në Zvicër.

Pse Fillo?

Në rast se dëshironi të nisni një biznes të ri, ose të avanconi me administrimin e biznesit tuaj aktual, Fillo është adresa e duhur.

Pakot

Bizneset e reja
bizneset ekzistuese
GmbH plus

690CHF

Formo biznesin tënd
Verifikimi i emrit dhe formulimi i qëllimit
Këshilla ligjore
Procesi 100% digjital
Vendosja në Regjistrin Komercial
Legalizimi i nënshkrimit online
Këshilla dhe regjistrimi i sigurimit dhe TVSH
Cakto termin
Business Suite

9.90CHF/muaj

Dashboard Financiar
Docubox
Faturat
Menaxhimi i kontakteve
Support
Integrimi i Banking (së shpejti)
Kontabiliteti nga kontabilisti ynë
DIGITAL CFO

149CHF/muaj

Dashboard Financiar
Docubox
Faturat
Menaxhimi i kontakteve
Support
Integrimi i Banking (së shpejti)
Kontabiliteti nga kontabilisti ynë
GmbH plus

690CHF

Formo biznesin tënd
Verifikimi i emrit dhe formulimi i qëllimit
Këshilla ligjore
Procesi 100% digjital
Vendosja në Regjistrin Komercial
Legalizimi i nënshkrimit online
Këshilla dhe regjistrimi i sigurimit dhe TVSH
Cakto termin
für vorhandene Unternehmen
Business Suite

9.90CHF/muaj

Dashboard Financiar
Docubox
Faturat
Menaxhimi i kontakteve
Support
Integrimi i Banking (së shpejti)
Kontabiliteti nga kontabilisti ynë
DIGITAL CFO

149CHF/muaj

Dashboard Financiar
Docubox
Faturat
Menaxhimi i kontakteve
Support
Integrimi i Banking (së shpejti)
Kontabiliteti nga kontabilisti ynë
für Neugründungen

Çfarë ofrojmë ne?

Të dyja kompanitë, bashkë, kanë ekspertët më të mirë të fushës së fillimit të biznesit dhe të gjitha këshillave relevante juridike, administrimit të biznesit, taksave, kontabilitetit, auditimit, real estate, HR etj., në Zvicër.

Me ne mund të Filloni një biznes të ri ose rritjen e biznesit tuaj aktual qysh TANI.

100% DIGJITALE

E BESUESHME

PROFESIONALE

Filloni
biznes
të ri

NewCo është platforma e krijimit të bizneseve të reja me rritjen më të shpejtë në Zvicër.

Ne ju sigurojmë një proces të shpejtë dhe 100% digjital.

Mjafton të plotësoni formularin dhe për çdo hap do të merrni informatat e duhura me email.

Ju mund të na kontaktoni në çdo kohë edhe në telefon apo të caktoni një termin për thirrje në këtë link.

Filloni rritjen e shpejtë të biznesit aktual

Nëse keni një biznes aktual, administrimi i tij, duke përfshirë letrat, dokumentet, taksat, deklarimet, pagat dhe gjithçka tjetër konsumon shumë kohë dhe para.Këtu ju vjen në ndihmë Numarics.

numarics dashboard

Fillo Tani

Bëhu pjesë e jona dhe merr një paketë të gjerë të shërbimeve me çmimet më të mira krahasuar me pakot tona aktuale, por edhe me pakot tjera që i gjeni në treg.